ГоловнаCуспільство

Дніпро святкує день народження: у парку Глоби влаштували концерти та флешмоб

Майстер-класи, аніматори, показові виступи спортсменів та безкоштовна солодка вата. По всьому парку Глоби 11 вересня святкують День міста. Тут містянам пропонують долучитися до флешмобу «Хвилі Дніпра», подивитися святковий концерт, приєднатися до шоу мильних бульбашок і не тільки. Святкування триватимуть до 19:00, повідомляє прес-служба Дніпровської міськради. 

«Почали сьогодні в обід з показових виступів зі скандинавської ходьби. На фестивальній площі майстерність показали спортсмени з греко-римської боротьби, змішаних єдиноборств. Маються локації з майстер-класами спортивного та художнього спрямування. У нас заплановано шоу мильних бульбашок, хімічне шоу з експериментами. Абсолютно всіх пригощаємо безкоштовною солодкою ватою. Цікавинкою свята став флешмоб «Хвиля Дніпра». Кілька сотень юних дніпрян разом з батьками розгорнули полотнище розміром 160 метрів із зображенням логотипа Дніпра. Це було круто!» – зазначив директор КП «Дирекція територій і об’єктів рекреації» Дніпровської міської ради Вадим Галицький.

До флешмобу приєдналася пані Валентина з сином: 

«Дуже важливо проводити такі свята, адже ми таким чином єднаємося, знайомимося. Вітаю Дніпро з днем народження, бажаю йому постійного розвитку».

До того ж на дніпрян елегантного віку чекатимуть з 17:00 до 19:00 на ретро-дискотеці. Там, окрім улюбленої музики, будуть конкурси і розіграш подарунків.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook