ГоловнаCуспільство

У Дніпрі готуються до опалювального сезону-2021 – замінюють трубопроводи

У Дніпрі активно готуються до опалювального сезону: замінюють трубопроводи опалення на лівому та правому берегах. На фінішній прямій роботи на ділянці по просп. Мануйлівському, 73-К. Ця мережа забезпечує теплом два житлові будинки (просп. Мануйлівський, 75 та 77) та школу № 55. Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Частина теплової мережі була в аварійному стані ще торік, тому перед цим опалювальним сезоном ми оновимо 10 метрів труб, також замінимо й плити, що накривають їх. Завершимо за сьогодні», – розповів головний інженер КП «Коменергосервіс» Герман Ликасов. 

До того ж перед опалювальним сезоном по місту капітально відремонтували 39 котлів, замінили майже 60 кілометрів теплових мереж, поновили близько сорока кілометрів ізоляції та встановили 49 енергоефективних насосів: «А за декілька днів на правобережжі розпочнеться капремонт трубопроводів опалення: від вул. Шевченка, 18 до просп. Яворницького, 45, а також від котельні по вул. Воскресенській, 36-К до вул. Шевченка, 22. Всього замінять 365 метрів труб», – наголосив майстер теплової дільниці № 2 КП «Теплоенерго» Володимир Науменко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook