ГоловнаCуспільство

У Дніпропетровській області визначили призерів обласного фестивалю туристичних проектів

Цей захід став можливим завдяки проекту з розвитку туризму WOMEN plus та за підтримці управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти Дніпропетровської обласної ради і його очільниці Лілії Гиренко. Про це повідомляють у КП «Центр підтримки бізнесу» ДОР.

Призерами стали 10 громад: Лозуватська, Сурсько-Литовська, Солонянська, Межівська, Миколаївська, Піщанська, Чернеччинська, Криворізька, Петриківська та Царичанська.

Серед переможців конкурсу громади, представники яких прослухали курси, організовані КП «Центр підтримки бізнесу» ДОР, «Менеджер з туризму в громаді», «Успішний туристичний стартап» та втілили отриманні знання на практиці.

 

Проект Межівської об'єднаної територіальної громади «Анархічний вікенд в Іванівці» зайняв перше місце та отримав грошову премію завдяки знанням його керівника Людмили Кропивянської. Окремо від преміального сертифікату вона отримала ще відзнаки від КП «Центр підтримки бізнесу» ДОР – сертифікат на навчання на курсі «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес», про який раніше ми вже повідомляли.

 

Від ГО «Дивна Україна» переможниця фестивалю туристичних проектів отримала збірку історій українського бізнесмена Дмитра Томчука «Тут клює» з автогрофом автора.

Ознайомитись з курсом «Як знайти ідею та перетворити її в успішний бізнес» та зареєструватись до участі у ньому можна на сайті КП «Центр підтримки бізнесу» ДОР.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook