ГоловнаCуспільство

День захисників і захисниць України: військовослужбовці Дніпра отримали подарунки від мерії з нагоди свята

Дніпровська міська рада привітала службовців обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки із прийдешнім Днем захисників і захисниць України. Їм вручили подяки від імені міського голови Дніпра Бориса Філатова, а також пам’ятні медалі «Захиснику Вітчизни». Територіальному центру з нагоди свята також подарували нове обладнання – комп’ютери та принтери. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради. 

«Дякуємо за ваш внесок в обороноздатність країни. Ми цінуємо те, що ви робите. За доброю традицією щороку підшефним військовим частинам та обласному центру комплектування Дніпровська міська рада надає матеріальну підтримку», — зазначив в. о. директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міської ради Максим Джихур.
Старший офіцер відділу рекрутингу та комплектування ОТЦК та СП Андрій Шульга у свою чергу зазначив, що нове обладнання допоможе у виконанні службових обов’язків.
«Мені дуже приємно було отримати сьогодні нагороду від міського голови: розумієш, що твою працю цінять. Рідні мною пишатимуться», — розповіла операторка відділення обліку солдатів і сержантів запасу Юлія Главна.
Цього дня привітали й службовців військової частини 4608. Їм також вручили подяки та пам’ятні медалі, а також шефську допомогу – моноблоки.

«Нам подарували шість моноблоків. У нас є декілька підрозділів, у яких є служби, що обробляють інформацію. Аби ці завдання виконувати більш оперативно, нам і знадобляться ці моноблоки», — розповів заступник командира зенітно-ракетної бригади з морально-психологічного забезпечення, підполковник Сергій Палун.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook