ГоловнаCуспільство

Правильний старт власної справи – головна місія КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР

Про головні задачі та цілі КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР в ході прес-конференції в ІА «Мост-Днепр» розказала начальник відділу розвитку підприємництва підприємства Ольга Філь. Фахівець поділилася: часто до Центру приходять люди та питають, як розпочати власну справу. Та зареєструвати ФОП нині не проблема, поділилася спеціаліст комунального підприємства, головне – правильно спланувати всі процеси та побачити свою ідею у цифрах.

«Зареєструвати зараз ФОП можна за півгодини, через додаток Дія. Це не проблема. Труднощі виникають потім і людина, яка зважилася на початок власної справи, повинна зробити все правильно. Для того, аби пояснити та розказати, як це правильно робити, і існує «Центр підтримки малого та середнього бізнесу». Головна місія та задача нашої команди – допомагати тим, хто хоче грамотно та правильно розпочати свою підприємницьку діяльність.

Ми допомагаємо консультацією, пропонуємо послуги фахівців, які проведуть підприємця крок за кроком і допоможуть їм уникнути великої кількості помилок», - розказала Ольга Філь.

Начальник відділу розвитку підприємництва КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР також додала: немаловажним для підприємців є і вміння прорахувати свою ідею у цифрах. Цьому представників малого та середнього бізнесу готова навчити команда бізнес-фахівців, яку Центр зібрав навколо головної мети – розширення успішної підприємницької діяльності в регіоні.

Знайти КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР можна за адресою: : місто Дніпро, вул. Старокозацька, 52, 4 поверх, кім. 483.

Або написати листа на електронну поштову скриньку cpmsb2018@gmail.com

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook