ГоловнаCуспільство

Побудова системи бізнес-координаторів – одна з задач «Центру підтримки бізнесу»

Команда КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» Дніпропетровської обласної ради крокує в ногу з часом і будує свою роботу таким чином, щоб гнучко підлаштовуватись під виклики сьогодення. Одним із пунктів плану Центру на 2021-2022 роки є побудова системи бізнес-координаторів в громадах Дніпропетровської області, що покращить бізнес-середовище в регіоні. Про це журналістам ІА «Мост-Днепр» у коментарі розказали представники Центру.

Серед основних задач бізнес-координатора комунікація із представниками бізнесу на місцях:

  • Системна комунікація з локальним бізнесом, виявлення його потреб, робота з потребами.
  • Інформування підприємців про бізнес-можливості.
  • Рекомендація експертів та підрядників на ділові послуги.
  • Сприяння налагодженню ділових контактів та співпраці між підприємцями громади.
  • Презентація ресурсів та конкурентних переваг громади.
  • Робота із потенційними інвесторами.

У «Центрі підтримки бізнесу» пояснюють: бізнес-координатор має сприяти партнерству між місцевою владою, бізнесом та населенням.

Допомогти громадам у виявленні і підготовці таких людей може «Центр підтримки бізнесу» Дніпропетровської обласної ради, бо ключова вимога до бізнес-координаторів – це розуміння того, як працює бізнес і «як бізнес думає». До того, у Центрі додають: у бізнес-координатора має бути й підприємницький хист.

Знайти КП «Центр підтримки малого та середнього бізнесу» ДОР можна за адресою: : місто Дніпро, вул. Старокозацька, 52, 4 поверх, кім. 483. Або написати листа на електронну поштову скриньку cpmsb2018@gmail.com

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook