ГоловнаCуспільство

Для комфорту містян: дніпровські депутати допомагають покращувати інфраструктуру мікрорайонів і житлових масивів

Для комфорту містян: дніпровські депутати допомагають покращувати інфраструктуру мікрорайонів і житлових масивів

У Дніпрі в рамках програми «Місто без окраїн» проводиться масштабний комплекс робіт з підвищення комфортності проживання мешканців у мікрорайонах і житлових масивах. З ініціативи депутатів міської ради проведено великий обсяг робіт з благоустрою територій, покращення там інфраструктури. Про це повідомили у прес-служі Дніпровської міської ради. 

З-поміж іншого, у Таромському закінчується будівництво ІІІ черги водогону. Цього року там відремонтовано дороги на вулицях Старий шлях та Михайла Лояна, зроблено зовнішнє освітлення на вулицях Академіка Павлова та Академіка Кисловського. До кінця року планується встановити дитячі та спортивні майданчики на території дитсадків № 20 та № 239. До кінця року мають ще виконати ремонт дороги по вул. Ріжковій, а також ямковий ремонт на низці центральних вулиць Таромського.

«У Діївці відремонтовано дорогу на вул. Вільямса. У Краснопіллі зроблено зовнішнє освітлення вулиць Глибокої, Кипучої та Хвойної, капітально відремонтовано спортивну залу у школі № 101. В Авіаторському замінено вікна в 11-ти житлових будинках по вул. Аеродром. В Одинківці зроблено дорогу по вулиці Баштанній та облаштовано новий сучасний дитячий майданчик на території НВК № 122. А на житловому масиві Придніпровськ упорядковано пішохідну зону по вул. 20-річчя Перемоги (у районі будинків № 23, 25) та відремонтовано кабінет «Юний кінолог» у дитячому позашкільному закладі по вулиці Космонавтів, 8», – розповіла під час брифінгу 17 листопада в. о. заступника директора департаменту-начальника управління забезпечення депутатської діяльності департаменту забезпечення діяльності міськради Лілія Дубініна.

Вона також додала, що, враховуючи карантинні обмеження, депутати проводять особистий прийом громадян за умови попереднього запису за телефонами, зазначеними на офіційному сайті Дніпровської міської ради.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook