ГоловнаCуспільство

АТ “Дніпропетровськгаз” навчає учнів безпечному користуванню газом у побуті

У четвер, 16 грудня, фахівці АТ “Дніпропетровськгаз” провели навчальну зустріч з учнями четвертого класу Магдалинівського ліцею. Школярам розповіли про безпечне користування газом у побуті. Компанія впроваджує соціально-орієнтовано політику серед населення, та змалечку навчає дітей безпечному використанню газу у побуті.

Про це стало відомо на місці події.

Сертифікований тренер Освітнього простору АТ “Дніпропетровськгаз” Сергій Волокітін розповів, як пройшло спілкування та які питання цікавили школярів найбільше.

«Компанія запроваджує такі уроки задля отримання з самого малечку школярами правильних навичок щодо користування та виявлення витоків газу. А також, що саме потрібно робити при виявленні таких випадків», - каже він.

Також Сергій Волоітін розповів, що у наступному році співробітники АТ “Дніпропетровськгаз” планують відвідати більшість навчальних закладів з аналогічним уроками у всіх районах Дніпропетровської області. До тренінгів мають намір запросити не тількі учнів молодшої школи, а й старших класів.

«Окрім правил використання газу у побуті, ми познайомили учнів з корисними газовими приладами, на кшталт, сигналізатору газу. Він допомагає у виявлені витоку газу. Також продемонстрували смарт-системи, які ми використовуємо на газових лічильниках»,- розповідає Сергій Волокітін.

Окрім теоритичних навчань, співробітники АТ “Дніпропетровськгаз” провели практичні — продемонстрували учням разом із аварійно-диспетчерською службою, як саме використовувати засоби індивідуального захисту.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook