ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз допоміг локалізувати аварію у Кам’янському

20 грудня, у м. Кам’янське Дніпропетровської області у багатоквартирному будинку по вулиці Ніжинська, 9 стався вибух. Аварійно-диспетчерська служба АТ «Дніпропетровськгаз» відреагувала та виїхала миттєво. На місці події працювало дві одиниці техніки та 10 спеціалістів.

Попередньо відомо про одного постраждалого чоловіка, якого доставили у міську лікарню з опіками. Перший під’їзд даного будинку (20 квартир) відключені від газопостачання для недопущення подальшого розвитку надзвичайної ситуації.

Спеціалістами Дніпропетровськгазу відбулося обстеження газопроводів у 50-метровій зоні від будинку. Витоку газу не виявлено.

Варто зазначити, що квартира №15, де і сталася аварійна ситуація, з 2013 року відключена від системи газопостачання.

Крім того, нагадуємо, що, відповідно до змін у чинному законодавстві (Закон України «Про житлово-комунальні послуги», Наказ Міністерства енергетики та вугільної промисловості №250 від 10.05.2018 року, наказ Міністерства регіонального розвитку №190 від 27.07.2018 року, Кодекс газорозподільних систем), відповідальність за технічне обслуговування покладено на власників квартир та балансоутримувачів будинків.

АТ «Дніпропетровськгаз» бажає якнайшвидшого одужання постраждалому. Про подальший розвиток подій ми проінформуємо найближчим часом.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook