ГоловнаCуспільство

Місяці очима дітей: у міськраді Дніпра презентували малюнки до перекидного календаря на 2022 рік

У Дніпрі департамент молодіжної політики та національно-патріотичного виховання другий рік поспіль створює тематичний перекидний календар з малюнками вихованців закладів позашкільної освіти. Діти віком від 7 до 18 років малювали роботи здебільшого аквареллю, кожна з ілюстрацій асоціюється з одним із місяців року. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міськради. 

«Цього року ми отримали понад 500 заявок, малюнків від дітей, обирати поміж них було дійсно складно. Сьогодні ми запросили авторів малюнків, ми їх привітали, вони отримали солодкі подарунки, діти також підписали примірник календаря для міського голови та залишили на ньому побажання», – розповіла директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР Дар’я Біла.

Авторка ілюстрації до січня – Анастасія Подобєд. Дівчина написала сніжний пейзаж, радіє, що її робота прикрашатиме календар на наступний рік: «Мені приємно, що мій малюнок «відкриватиме» рік, адже січень це перший місяць. На роботу я витратила приблизно півтори години».

Отримати календар може кожен охочий, для цього необхідно звернутися до департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР. Це можна зробити за телефоном (056) 745-03-95 або написати на електронну адресу molod.npv.dmr@gmail.com.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook