ГоловнаCуспільство

Реагенти, манекени та сучасні меблі: як після ремонту виглядають кабінети фізики, хімії та біології в СЗШ № 135

У Дніпрі в СЗШ № 135 торік оновили кабінети хімії, фізики та біології. У приміщеннях з’явились реагенти, анатомічні частини людини, манекени та сучасні меблі. Кабінети вдалось відремонтували завдяки «Бюджету участі», передає прес-служба Дніпровської міської ради. 

За проєкт № 473 «Пізнаємо світ зсередини» проголосували понад 6 тисяч дніпрян.

«У нас з’явилось нове обладнання, це дуже важливо, адже дітям цікавий інтерактив, їм потрібно щось потримати в руках, аби було простіше зрозуміти, що вони вивчають – тільки тоді діти з цікавістю йдуть на заняття та краще запам’ятовують матеріал. Це дуже корисно особливо випускникам, адже часто доводиться складати ЗНО з фізики, біології та хімії», – розповіла директорка СЗШ № 135 Ольга Подольна.

Ця школа подає проєкти до «Бюджету участі» з 2017 року, за цей час у закладі реалізували 7 ініціатив, їхня загальна вартість понад 2,8 млн грн, зазначив представник департаменту інноваційного розвитку ДМР Владислав Соловйов: 

«У СЗШ № 135 навчаються понад 1300 учнів. Після того, як вони повернуться з канікул, матимуть приємний сюрприз – нові кабінети. Загалом протягом 2021 року близько 40 шкіл у Дніпрі стали переможцями та реалізували у своїх закладах певні проєкти, більшість з них – це обладнання, яке допомагає у навчанні».

До кінця 2022 року в СЗШ № 135 реалізують ще 2 проєкти «Бюджету участі» – відремонтують хол та зроблять баскетбольний майданчик.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook