ГоловнаCуспільство

Газ «під ключ» від Дніпропетровськгазу: комплексна послуга для тепла та затишку

Дніпропетровська область газифікована на 98%. Більше 600 тис споживачів природного газу оцінили всі переваги цього екологічного та безперебійного ресурсу. Минулого року послугу з газифікації обрали майже 40 власників нових квартир і приватних житлових будинків. Коли людина будує нове помешкання або купує квартиру, для неї постає питання: яке джерело енергії обрати та як підвести його до себе додому, щоб жити у комфорті та затишку? Детальніше про процес приєднання до газової мережі розповість директор з капітального будівництва АТ «Дніпропетровськгаз» Максим Бойко. 

 

  • Чому варто обирати газ і з чого починається газифікація житла?

Газ – незмінний фаворит серед інших енергоресурсів. Він економічно вигідний, надійний, ефективний, зручний та екологічний! Послуга приєднання до газової мережі – доступна всім. Неважливо: мешкаєте ви у місті чи селі. Єдине, що має значення – відстань до газопроводу та потужність споживання. Потужність - це максимальний об’єм використання газу всіма наявними газовими приладами.

Приєднання до газової мережі – складний технологічний процес, який варто довірити фахівцям. Комфортне споживання газу залежить від якості робіт з будівництва зовнішніх та внутрішніх газових мереж, індивідуального підбору газового обладнання.

  • Процедура приєднання до мережі складна?

- Це легко, якщо довірити роботу професіоналам. Для того, щоб заощадити гроші і час Дніпропетровськгаз пропонує своїм клієнтам комплексну послугу «газ під ключ».

  • Куди потрібно звертатись клієнту, щоб замовити цю послугу? Чому варто обрати саме послугу «газ під ключ»?

- Замовити послугу газифікації «під ключ» можна у найближчому 104.ua Клієнтському просторі. Серед переваг комплексного підключення: синхронність виконання усіх процесів, експертний супровід, якісні матеріали та новітнє газове обладнання, – що дозволить суттєво заощадити клієнту час та кошти під час газифікації об’єкта. Необхідно просто написати заяву у персонального менеджера 104.ua Клієнтського простору, який надалі контролюватиме усі етапи підключення і навіть допоможе підібрати газове обладнання. Окрім заяви, потрібно надати пакет документів.

  • Чи всі приєднання є однаковими?

-Ні. Їх розділяють на стандартне та нестандратне. Якщо потужність газоспоживання не перевищує 16 куб.м/год., а відстань до місця приєднання по прямій лінії не перевищує 25 метрів у сільській та 10 метрів у міській місцевості – ви можете скористатись послугою стандартного приєднання. Строк такого приєднання - 90 днів, вартість у кожному регіоні фіксована, її визначено постановою НКРЕКП.

Якщо маєте інші параметри - клієнту підійде нестандартне приєднання. Строк і вартість тут будуть індивідуальними, залежно від технічних умов реалізації проекту.

  •  Які документи потрібні, щоб виконати газифікацію будинку?

- Документи, які необхідно надати побутовим споживачам: копії документів які посвідчують фізичну особу або її представника; довідка про реєстраційний номер облікової картки платника податків; копії документів про визначення права власності (користування) об’єкта газоспоживання (об’єкта містобудування, земельної ділянки); графічний план земельної ділянки, або ситуаційний план (схема) місцезнаходження земельної ділянки замовника із визначенням її меж; копія належним чином оформленої довіреності представника замовника (за потреби); копії паспортів газових приладів (пристроїв), із зазначенням технічних характеристик.

  • Для юридичних осіб пакет документів такий же?

- Для юридичних осіб та ФОПів перелік документів дещо розширений. Потрібно надати копії свідоцтва про державну реєстрацію та/або витяг з державного реєстру; довідка про взяття на облік або реєстрацію у ДФС відповідно до вимог Податкового кодексу України; копії документів про визначення права власності (користування) об’єкта газоспоживання (об’єкта містобудування, земельної ділянки); графічний план земельної ділянки, або ситуаційний план (схема) місцезнаходження земельної ділянки замовника із визначенням її меж; копія належним чином оформленої довіреності представника замовника (за потреби); копії паспортів газових приладів (пристроїв), із зазначенням технічних характеристик; свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість та/або свідоцтво про сплату єдиного податку.

  • Чому варто довірити газифікацію домівки саме Дніпропетровськгазу?

-Наша компанія ексклюзивно надає послуги приєднання до газорозподільної системи. Більш понад 60 років фахівці компанії працюють з газовими мережами, відтак досвід наших спеціалістів у поєднанні з новітніми технологіями, дозволяють виконувати роботи будь-якого рівня складності. Працівники компанії, які будують газові мережі, щомісяця проходять атестацію у спеціалізованих лабораторіях.

Ми використовуємо виключно сертифіковані матеріали, які проходять вхідний контроль на підприємствах. Всі матеріали тестуються на відповідність міжнародним стандартам якості.

Працюємо для комфорту та безпеки наших клієнтів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook