ГоловнаCуспільство

У Дніпрі можна отримати безкоштовну правову допомогу: куди звертатися

У Дніпрі кожен мешканець може отримати безкоштовну правову допомогу. Консультації та особистий прийом людей, які її потребують, проводять спеціалісти департаменту правового забезпечення Дніпровської міської ради в центрах надання адміністративних послуг. 

«Ми надаємо правові консультації, роз’яснюємо правові питання, допомагаємо в складенні заяв, скарг та інших документів правового характеру, готуємо проєкти договорів користування земельними ділянками», – розповіла заступниця начальника управління - начальниця відділу захисту інтересів територіальної громади міста у судах у цивільних та господарських справах управління представництва та захисту інтересів територіальної громади міста у судах загальної юрисдикції департаменту правового забезпечення ДМР Світлана Конарева.

Отримати безкоштовну правову допомогу може кожен, хто є громадянином України. У Дніпрі консультації проводять двічі на тиждень у ЦНАП, з 10:00 до 13:00: у понеділок – у відділі ЦНАП «Правобережний» (вул. Марії Кюрі, 5, другий поверх), у п’ятницю – у відділі ЦНАП «Лівобережний» (проспект Слобожанський, 31-Д). Попередній запис на консультацію не потрібен.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook