ГоловнаCуспільство

«Дніпро вражає»: до Міжнародного дня гіда в місті провели безкоштовну пішу екскурсію

У Дніпрі до Міжнародного дня гіда провели безкоштовну пішу екскурсію. Перша локація – площа Героїв Майдану, потім Троїцька площа, також екскурсантам показали 5 мініскульптур з проєкту «Відчуй Дніпро», фінальна точка – вулиця Короленка. Тривалість прогулянки дві з половиною години. Про це повідомляють у прес-службі мерії Дніпра. 

«Наша мета – закохати в Дніпро. Я дуже люблю наше місто і переконана, що любити можна тільки те, що ти добре знаєш. Я багато років збираю матеріали про історію Дніпра, розроблюю авторські маршрути та залюбки ділюся інформацією, якою володію. Сьогодні ми гуляли історичним центром міста, на маршруті були і сучасні комфортабельні бульвари, особливу увагу звертали на архітектуру, ліпнину, старовинну бруківку», – розказала гід Ірина Харченко. 

Прийшло близько 30 людей. Безкоштовні піші екскурсії містом відбуваються в середньому двічі на місяць, зазначила начальниця Туристичного інформаційного центру Дніпра Ольга Стасенко: 

«Сьогодні ми вирішили зробити дніпрянам подарунок до Міжнародного дня гіда та організували цю екскурсію «Дніпро вражає». Це переплетіння минулого та сучасного, екскурсанти побачили історичні будівлі, дізнались історію Катеринослава». 

Зареєструватися на майбутні екскурсії по Дніпру можна, звернувшись до Туристичного інформаційного центру за телефоном: (067) 602-60-90. 

Найближча екскурсія «Місто Дніпро: етапи становлення та зростання» відбудеться 24 лютого о 9:30.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook