ГоловнаCуспільство

Країни Європи мусять розуміти, що нині ми захищаємо не лише свою державу – ми захищаємо весь цивілізований світ, - Лукашук

П'ятдесят шоста доба спротиву України агресії рф добігає кінця. Голова Дніпропетровської обласної ради у своєму Telegram-каналі повідомив, що цей день для регіону видався спокійним - ситуація залишається стабільною та контрольованою. Микола Лукашук також поділився тим, як нині реагує на новини стосовно зброї, яку Україні надають іноземні партнери.

«Вдень прочитав новини стосовно зброї, яку Україні надають іноземні партнери. Сто протиповітряних ракет Mistral від Норвегії, сто безпілотників Quantix Recon від виробника Switchblade. Ніколи б не подумав, що так радітиму подібним новинам.

Україні потрібна зброя. Потрібна була вчора, потрібна сьогодні і буде потрібна завтра. Для того, щоби якнайшвидше перемогти агресора. Зволікання тягне за собою загибель сотень українців. Країни Європи мусять розуміти, що нині ми захищаємо не лише свою державу – ми захищаємо весь цивілізований світ. І платимо занадто високу ціну.

Боротьба триває. І триватиме до самої нашої Перемоги», - написав Микола Лукашук.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook