ГоловнаCуспільство

Ворожі обстріли та розмінування Криворізького району, – Лукашук про підсумки дня Дніпропетровщини

Закінчується вісімдесят четверта доба боротьби України за свою свободу і незалежність. Та ворог не припиняє обстрілювати територію Дніпропетровщини. Вдень з «Ураганів» окупаційні війська поцілили по Криворізькому району, але цей факт не зупинив процес розмінування у Широківській та Зеленодольській громадах. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

«Після ранкового «прильоту» та обстрілів окупанти вдень поцілили з «Ураганів» по території Криворізького району. Жертв немає, як немає і руйнувань житлових будинків та інфраструктурних об‘єктів», – написав Микола Лукашук.

Та при цьому голова обласної ради зауважив: в регіоні всі напрямки повністю контролюються Збройними силами України. Продовжується й процес з розмінування територій, додав він: «У Широківській та Зеленодольській громаді протягом дня розмінували 60 вибухонебезпечних предметів. Подяка піротехнікам ДСНС, які продовжують знищувати ворожі боєприпаси. Процес складний, адже окремі громади нашої області піддаються регулярним ворожим атакам».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook