ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині стартували виставки-ярмарки газового обладнання

Днями у місті Покров Нікопольського району відбулась перша виставка-ярмарка газового обладнання. Фахівці Дніпропетровськгазу та 104.ua клієнтського простору розповіли кожному про актуальні новинки на ринку сучасного газового обладнання. У споживачів часто виникають такі питання: де та яке газове обладнання краще придбати, хто його встановлює, обслуговує, лагодить за потреби. Про все це та навіть більше дізнались учасники виставки.

Якісні газові котли власного імпорту та міжнародних виробників, водонагрівачі, сигналізатори газу, смарт-модеми для передачі даних газового лічильника на інші прилади - все це можна придбати в 104.ua клієнтських просторах нашого регіону.

Крім цього, є можливість замовити в комплексі послугу встановлення обладнання та подальшого сервісного обслуговування. Для того, щоб газове обладнання та прилади працювали безпечно та економно – необхідно мінімум один раз на рік проводити технічне обслуговування. Якщо говорити про котел, фахівці радять робити ТО після завершення опалювального сезону, оскільки це допоможе зберегти його ККД на рівні від виробника. Загалом спеціалісти газорозподільної компанії проводять комплексне технічне обслуговування для побутових споживачів під час якого вони обстежують газові мережі на щільність та герметичність за допомогою спеціальних приладів, усувають виявлені витоки газу, здійснюють необхідний ремонт тощо. 

Усі роботи з встановлення обладнання та технічного обслуговування виконують кваліфіковані спеціалісти АТ «Дніпропетровськгаз» з багаторічним досвідом. 

Підготуйте свій дім до опалювального сезону, створіть комфорт із сучасним сертифікованим газовими обладнанням. 

Отримати фахову консультацію та придбати газове обладнання можна у найближчому до вас 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині. Адреси, графік роботи та контакти 104.ua клієнтських просторів у нашому регіоні доступні за посилання - http://surl.li/bocnq. А також замовити послугу з технічного обслуговування газових мереж можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook