ГоловнаCуспільство

Автори молодіжних проєктів «Бюджету участі» активно задіяні у волонтерстві

Активні автори «Бюджету участі» продовжують під час воєнного стану опікуватися своїми мікрорайонами, житловими масивами. Багато учасників молодіжних проєктів «Бюджету участі» долучилися до волонтерства, зокрема й у «СпівДія хаб - Дніпро», повідомляють у прес-службі мерії Дніпра.

«СпівДія хаб – Дніпро знаходиться на базі Молодіжного центру Дніпра, який був створений іще у 2018 році як переможець одного з проєктів Бюджету участі. Тут молодь збирається, гуртується, працює над новими ідеями, проєктами. Та й загалом, гарно проводить час. Їм не потрібно шукати для цього спеціального місця, а можуть сюди приходити. Загалом молодь — найактивніша група учасників «Бюджету участі» за віком. Юнаки і дівчата подають проєкти і виграють», — сказав начальник відділу організаційної роботи з громадськими проєктами департаменту інноваційного розвитку Владислав Соловйов.
Один із неодноразових переможців «Бюджету участі» у молодіжних проєктах Карен Агаджанян зазначив: «Бюджет участі створив таку унікальну ситуацію, коли автори проєктів стали лідерами громад у себе на мікрорайонах, житлових масивах. Вийшла гарна координація між авторами. Ми, як представники молодіжних проєктів, мали цього року багато чого реалізувати, але за нинішніх часів ми усі перепрофілювалися у волонтерів для допомоги армії, переселенцям. Нині, як ніколи, слід допомагати один одному».
Ще один переможець молодіжних проєктів «Бюджету участі» Антон Швецов додав: «Молодіжне ком‘юніті, зокрема й «Бюджету участі», об’єдналися для співпраці у СпівДія хаб – Дніпро для допомоги переселенцям. Сьогодні це потужна дружня команда молодих людей, яка докладає усіх зусиль для допомоги тим, хто потребує».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook