ГоловнаCуспільство

За сто днів війни фахівці АТ «Дніпропетровськгаз» усунули більше 6 тис. витоків газу по області

Неможливо повірити, але вже як сто днів ми міцно тримаємо оборону нашої країни! Кожен з нас сьогодні виборює свободу і захищає країну на своєму фронті! Ми - на газовому, повідомляють в прес-службі «Дніпропетровськгазу».

Газовики Дніпропетровськгазу та всієї України - справжні професіонали, які щодня докладають максимум зусиль, щоб українці мали такий важливий ресурс як газ! Проведення вкрай необхідних ремонтних робіт, відновлення стабільного розподілу газу на деокупованих територіях, критично важлива модернізація газових мереж. Часто під обстрілами або між ними, в надзвичайно складних умовах. Чи не це є показником героїзму, професіоналізму та незламності наших людей? 

Так, з початку війни аварійники АТ "Дніпропетровськгаз" здійснили майже 8 тис. виїздів на виклики по області, із них: майже 5,5 тис. випадків – повідомлення про запах газу у помешканні/на вулиці, ліквідація більше 6 тис. витоків газу та 111 пожеж, де необхідно було оперативне перекриття розподілу газу на мережах.

Пишаємося та любимо те, що робимо для кожного українця та українки! Переможемо ворога разом і зустрінемо мирні українські світанки!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook