ГоловнаCуспільство

У Дніпрі підвищать вартість проїзду в автобусах з 13 липня

Підвищення тарифу на проїзд на міських автобусних маршрутах загального користування у Дніпрі було заплановане на 9 липня. Однак у соцмережах та на гарячу телефонну лінію департамент транспорту та транспортної інфраструктури міської ради отримав багато пропозицій від містян щодо вдосконалення роботи громадського транспорту, зміни інтервалів та часу роботи маршрутів. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Тож потрібен деякий час на оброблення пропозицій, внесення змін та узгодження відповідних вимог перед підписанням додаткових угод із перевізниками на зміну вартості проїзду», — зазначають у департаменті. 

У зв'язку з вищезазначеним підвищення тарифу на проїзд в автобусах відбудеться не 9 липня, а наступного тижня – 13 липня. 

Нагадаємо, у Дніпрі новий тариф на проїзд на міських автобусних маршрутах становитиме 15 грн, а зі знижкою за учнівським квитком – 11 грн. Водночас проїзд на маршрутах № 9, 77, 90, 92, 141 коштуватиме 18 грн, а за учнівським – 13 грн.

Щодо вартості проїзду в електротранспорті та метрополітені, то тариф залишається незмінним – 8 грн. Для школярів за наявності учнівського квитка проїзд у трамваях, тролейбусах та метро – безкоштовний.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook