ГоловнаCуспільство

У Дніпрі надають матеріальну допомогу мешканцям, які опинилися у складних життєвих обставинах

Дніпрянам, які опинилися у складних життєвих обставинах, надають матеріальну допомогу, зокрема й тим, хто постраждав під час обстрілів або родинам загиблих за таких обставин. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Дніпровської міської ради.

За словами начальниці управління соціального захисту департаменту соціальної політики міської ради Ірини Максименко, матеріальна допомога надається з міського бюджету в рамках комплексної програми соціального захисту мешканців міста. 

«Надаємо таку допомогу на лікування, зокрема й санітарно-курортне, реабілітацію і за інших надзвичайних ситуацій (пожежа, підтоплення). А за нинішніх умов матеріальну допомогу можуть отримати й ті, хто, на жаль, постраждав від ракетних обстрілів на території міста. Вона надається як постраждалим на лікування, так і родинам загиблих. Для цього необхідно звернутися до міської ради, зокрема департаменту соціальної політики», — підкреслила Ірина Максименко. 

Вона також зазначила: «На сьогодні з міського бюджету виділено 50 тис. грн родині жінці, яка загинула наприкінці червня через ворожий обстріл. Таку ж суму отримає й сім’я водія міського автобусного маршруту, який теж загинув через ракетний обстріл. Окрім того, у лікарнях міста ще перебувають шестеро постраждалих. Вони теж отримають матеріальну допомогу по 20 тис. грн кожен. Але залежно від складності і тривалості лікування вона може бути збільшена». 

Щодо надання матеріальної допомоги можна звертатися за консультацією за адресою: вул. Шевченка, 11 або за телефоном 068 913 46 88 (департамент соціальної політики міської ради).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook