ГоловнаCуспільство

Італійське обладнання допомагає газовикам виконувати роботи на газових мережах Дніпропетровщини

Спеціалісти Дніпропетровськгазу виконали роботи з припинення газопостачання до одного з об'єктів у Синельниківському районі області. Під час їх проведення фахівці газорозподільної компанії застосували обладнання італійської фірми Ravetti. Про це повідомляють у прес-службі Дніпропетровськгазу.

«Стоп-система забезпечує подвійне перекриття трубопроводу в кожній точці відсікання. І перевага даної технології полягає в тому, що можна проводити ремонт на трубопроводах в будь-яку пору року, без відключення споживачів та з мінімальною затратою часу і трудоресурсів. Новітня система італійського виробника допомогла працювати без відключення газопостачання майже 300 споживачів приватного сектору даного населеного пункту», - коментує головний інженер АТ «Дніпропетровськгаз» Олександр Макаренко.

АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії, обрало європейський напрямок розвитку газового ринку та відмовилось від російських і радянських технологій. «Відтак ми можемо сьогодні працювати в складних умовах війни, застосовувати сучасне європейське обладнання та забезпечувати безперебійний та безаварійний розподіл газу споживачам»,- зазначають у прес-службі компанії.

Тримаємо газовий фронт регіону та країни!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook