ГоловнаCуспільство

“Дніпрогаз” продовжує модернізувати систему газорозподілу із використанням європейського обладнання

Нещодавно дніпровські газовики замінили застарілий вимикаючий пристрій у газовому колодязі на газопроводі середнього тиску діаметром 200 мм. Нова засувка фірми BROEN забезпечить герметичність мереж та зменшення втрат газу. Відтак для 450 приватних домоволодінь у Новокодацькому районі Дніпра забезпечена безперебійна та надійна доставка блакитного палива. Про це повідомляють у прес-службі Дніпрогазу.

Попри постійні атаки окупантів та спроби знищити енергосистему України, спеціалісти “Дніпрогазу” продовжують активно працювати для здійснення критичної важливої модернізації газових мереж та безпроблемного проходження опалювального сезону 2022-2023 років.

Варто зауважити, що усі ремонтні та модернізаційні роботи працівники компанії можуть виконувати лише за умови належного рівня оплат дніпрянами за послуги з розподілу газу. За ці кошти фінансуються аварійно-відновлювальні роботи, закуповується обладнання для ремонту мереж, оплачуються податки та праця газовиків.

У компанії щиро дякують дніпрянам, які сплатили за розподіл енергоресурсу в повному обсязі, та радять користуватись для оплати онлайн сервісами сайту 104.ua:

  • особистий кабінет на сайті 104.ua — https://cutt.ly/kL3Oq4Q
  • оновлений додаток 104.ua

- для Android https://cutt.ly/RL3I0tf

- для iPhone https://cutt.ly/0L3I9Sp

Працюємо на Перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook