ГоловнаCуспільство

За минулий рік технічне обслуговування газових мереж та приладів в АТ «Дніпропетровськгаз» замовили 15 тис. клієнтів

Щорічне технічне обслуговування внутрішніх газових мереж та приладів гарантує безпечну та стабільну роботу системи газопостачання. Якщо споживачі не проводять ТО газових приладів, а ОСББ чи балансоутримувачі – не замовляють перевірку внутрішньобудинкових газових мереж, виникає загроза невчасного виявлення можливих витоків газу. А це у свою чергу може призвести не тільки до припинення газопостачання в опалювальний період, а також до надзвичайних ситуацій. Про це повідомляють у прес-службі АТ «Дніпропетровськгазу».

Минулого року 15 тисяч клієнтів уклали договори з Дніпропетровськгазом на проведення технічного обслуговування газових мереж та приладів. Із них 13 тис. фізичних осіб та 2 тис. комунально-побутових об’єктів. У ході ТО фахівці АТ «Дніпропетровськгаз», яке працює під брендом Регіональної газової компанії (РГК), виявили та ліквідували 15,7 тис. витоків газу. Під час обстеження мереж на кожному об'єкті спеціалісти підприємства можуть виявити по кілька витоків блакитного палива: як на вимикаючих пристроях, так і у місцях приєднання газових приладів. 

Газорозподільна компанія нагадує, що проведення технічного обслуговування раз на рік - це ваша впевненість у безпечному споживанні блакитного палива.  

Після замовлення ТО клієнти отримують:    

  • обстеження газової мережі на предмет можливих витоків газу від виходу газової труби з лічильника в будинку (квартирі) до газового приладу;  
  • приладовий контроль на щільність з’єднань газопроводів;  
  • огляд наявності та перевірку герметичності футлярів у місцях прокладання через зовнішні та внутрішні конструкції будинку;  
  • перевірка працездатності та змащування запірних пристроїв, встановлених на газопроводах;  
  • усунення витоків на муфтових з’єднаннях.

Дніпропетровськгаз не рекомендує втручатися у роботу устаткування самостійно – оскільки це небезпечно для вашого здоров’я та життя. Виконувати газонебезпечні роботи мають право тільки кваліфіковані фахівці у яких є дозвільні документи та відповідний досвід.  Замовити послугу технічного обслуговування газових мереж та приладів можна у найближчому 104.ua клієнтському просторі на Дніпропетровщині або відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання. 

Безпечне використання газу у побуті – спокій та комфорт споживачів Дніпропетровщини кожного дня!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook