ГоловнаCуспільство

Міські служби на місці трагедії у Дніпрі працюють цілодобово, — черговий по місту

На місці трагедії у Дніпрі рятувальники, комунальні служби продовжують розбирати завали зруйнованої внаслідок ворожої ракетної атаки багатоповерхівки на ж/м Перемога. Роботи тривають цілодобово. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Зранку 16 січня місце трагедії за дорученням міського голови Бориса Філатова відвідав заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дмитро Редька.

«Одразу після трагедії огородили територію. Комунальні та інші міські служби були залучені як для розбирання завалів, так і допомоги постраждалим. Неподалік місця події розгорнуто намети для людей, де можна зігрітися, випити чай, перекусити. Є генератори, буржуйки», — зазначив Дмитро Редька. 

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав Пункт незламності на базі навчально-виховного комплексу № 111 (вул. Набережна Перемоги, 138), де також є один із тимчасових пунктів прихистку для постраждалих, які міська влада оперативно розгорнула у найближчих закладах. 

«Цей Пункт незламності облаштований в укритті, як і більшість таких пунктів у школах. Переконався, що тут є все найнеобхідніше. З основного — у наявності генератор для автономного електроживлення. Тут тепло, можна зігрітися, зарядити телефони, випити чаю. У пункті чергують медичні працівники, психолог. Є запаси питної, технічної води. Словом, усе тут створено належним чином», – підкреслив Дмитро Редька. 

Нагадаємо, за дорученням міського голови Бориса Філатова у Дніпрі запрацював так званий інститут чергового по місту. Щодня профільні заступники та директори департаментів і комунальних підприємств інформують мешканців щодо різних галузей життєдіяльності обласного центру.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook