ГоловнаCуспільство

Минулого року майже 255 тис. споживачів відвідали 104.ua клієнтські простори на Дніпропетровщині

104.ua клієнтські простори – місце, де мешканці регіону з комфортом можуть вирішити свої газові питання. У 2022 році майже 255 тисяч клієнтів Дніпропетровськгазу відвідали центри обслуговування.

Нині у регіоні працює 21 клієнтський простір, де 52 фахівця з турботою зустрічають відвідувачів. Усі споживачі можуть скористатися онлайн-сервісами через термінал самообслуговування: передати показання лічильника, оплатити доставку блакитного палива, переглянути дані особового рахунку тощо. А також отримати такі послуги:

  • професійну консультацією з питань розподілу газу;
  • замовлення комплексних послуг зі встановлення, заміни та обслуговування газового устаткування;
  • підбір та придбання газового обладнання у шоурумі – котлів, конвекторів, плит, колонок, сигналізатора газу тощо. 

Одним з популярних пристроїв серед клієнтів є модем дистанційної передачі показань газового лічильника 104.ua Smart. Він допомагає мешканцям Дніпропетровщини зекономити власний час. Оскільки можна бути на роботі або прогулянці, а «розумний» прилад передасть показання газового лічильника замість вас. І більше про це не потрібно турбуватися! Адже, своєчасна передача даних, з 1 по 5 число щомісяця, гарантує точний розрахунок спожитого блакитного палива.

Модем 104.ua Smart - компактний пристрій, який автоматично зчитує та передає дані газового лічильника на сервер диспетчерської служби Дніпропетровськгазу по каналу GPRS-зв’язку. А також він: 

  • має безперервний режим роботи (не менше 10 років при дотриманні правил експлуатації);
  • зберігає інформацію про час та характер аварійних ситуацій;
  • допомагає контролювати обсяги спожитого газу через смартфон. Усі дані відображаються в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

Завітайте у 104.ua клієнтські простори на Дніпропетровщині, щоб придбати модем чи інше газове обладнання, а також отримати кваліфіковану допомогу з вашого газового питання!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook