ГоловнаCуспільство

ЦНАПи Дніпропетровщини отримали сучасні ноутбуки від американських благодійників

Центри надання адміністративних послуг Дніпропетровщини отримали шість ноутбуків. Гаджети передали у Павлоград та Гречаноподівську громаду Криворізького району. Сучасні лептопи – від благодійної організації CORE. Обладнання вручили в обласній військовій адміністрації. 

«Це подарунок від американських благодійників. Лептопи розподілили між ЦНАПами, які найбільше потребували технічного оновлення», – зазначив директор департаменту цифрової трансформації, інформаційних технологій та електронного урядування Дніпропетровської ОВА Євген Дон. 

Пристрої сучасні, зручні та повністю готові до роботи. Вони оснащені ліцензійною операційною системою та усіма необхідними програмами.

«Сучасні гаджети допоможуть пришвидшити роботу адміністраторів та поліпшити якість обслуговування. До того ж дозволять працювати безперебійно у випадку відключень світла», – розповів керівник Павлоградського ЦНАПу Ігор Ілющенко. 

Ще три лептопи – для Гречаноподівської громади. Їх розподілять між центральним офісом та віддаленими робочими місцями. Ноутбуки  для куточків самообслуговування клієнтів.

«Це дуже актуальний подарунок. Раніше у віддалених робочих місцях не було відділів для самообслуговування. Тепер відвідувачі зможуть самостійно познайомитися з додатком «Дія», оплатити житлово-комунальні послуги», – підкреслила керівник Гречаноподівського ЦНАПу Олена Коліда. 

Загалом на Дніпропетровщині працює 192 точки доступу до адмінпослуг.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook