ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз провів майстер-клас для учнів Перещепинської гімназії

З початком літніх канікул варто ще більше приділяти уваги безпеці дітей, у тому числі безпечному поводженню з газом у побуті. Днями, фахівці Дніпропетровськгазу зустрілися з учнями 3-4 класів Перещепинської гімназії "Крок" Перещепинського ліцею та нагадали маленьким майбутнім споживачам про важливість дотримання правил безпечного використання блакитного палива. 

Сертифікований тренер Освітнього простору Дніпропетровськгазу Сергій Волокітін в ігровій формі розповів дітям про газ та основні норми безпеки при користуванні ним. Хлопчики і дівчатка переглянули пізнавальний мультфільм та прослухали лекцію про правила поводження з газом. Школярі із задоволенням взяли участь у вікторині та самі стали газовиками, доставляючи уявне блакитне паливо до осель споживачів.

«Наша індивідуально розроблена форма проведення заходів створена з метою забезпечити максимальну концентрацію уваги кожного учня. Це не одноразова акція, а систематичні зустрічі, які охоплюють дітей з усієї області. Ми постійно відвідуємо навчальні заклади, і на цей раз завітали до Перещепинської гімназії»,- додає тренер Освітнього простору АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Волокітін.

Родзинкою заходу став аварійно-диспетчерський автомобіль. Бригада АДС Перещепинської дільниці на чолі з майстром Іриною Толочко допомогли дітям відчути себе у ролі газовиків. Учні сиділи за кермом спецавтомобіля, приміряли каски, оглядали засоби індивідуального захисту та комплектацію машини.

Заступниця завідувача Перещепинської гімназії «Крок» Віта Кравченко підкреслює, що такі заходи мають надзвичайну важливість для молодого покоління. «Вони допомагають усвідомити небезпеку, що оточує дітей, і надають їм необхідні знання та розуміння для безпечного поводження у побуті. Дуже рада, що в учнів була така можливість поспілкуватися із газовиками особисто», - говорить Віта Кравченко.

Аби школярі зберегли згадку про зустріч із газовиками, спеціалісти АТ "Дніпропетровськгаз" подарували їм інформаційні листівки, папки, ручки, олівці, наліпки й повітряні кульки. 

Дніпропетровськгаз вкотре доводить, безпека газу - це не тільки важливо, але й цікаво!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook