ГоловнаCуспільство

Готуємося до опалювального сезону: Дніпропетровськгаз провів близько 20 виставок-ярмарок газового обладнання в області

АТ «Дніпропетровськгаз» активно організовує виїзні виставки-ярмарки та зустрічі зі споживачами, щоб ознайомити клієнтів про доступні послуги та можливість придбання сучасного газового устаткування. Цього року команда фахівців газорозподільної компанії провела вже близько 20 виставок-ярмарок по всій області й не зупиняється на цій цифрі. 

Днями менеджери Клієнтських просторів 104.ua разом із фахівцями відділу технічного обслуговування підприємства провели ярмарки сертифікованого обладнання у м. Новомосковськ, Кам’янське та смт Царичанка.

На виставках-ярмарках наші спеціалісти розповіли про численні переваги енергоефективних котлів власного та закордонного виробництва, газових плит, колонок, конвекторів та смарт-обладнання. Також відповіли на різні запитання відвідувачів: хто встановлює та обслуговує газове устаткування, де його можна придбати та як швидко та законно оформити оформити. 

Усі споживачі, які бажають отримати більш докладну інформацію, підібрати необхідне обладнання або здійснити його придбання, або ж придбати його, можуть відвідати найближчий 104.ua Клієнтський простір на Дніпропетровщині. Адреси за посиланням: https://cutt.ly/Y4uBf0b.

Опалювальний сезон все ближче, тож краще підготуватись до нього заздалегідь. Забезпечте комфорт у вашому будинку!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook