ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз вдосконалює навички газовиків з пожежної безпеки та цивільного захисту

На фоні нещодавніх подій, коли в інформаційному просторі говорять про можливий підрив на ЗАЕС, безпека та захист у надзвичайних ситуаціях стають особливо важливими. Сьогодні для працівників головного офісу АТ «Дніпропетровськгаз» пройшов інтенсивний тренінг з питань пожежної безпеки та захисту у надзвичайних ситуаціях, що охопив теоретичну та практичну частини. 

У першій частині навчання газовикам розповіли про важливість чітких дій у разі хімічної або ядерної небезпеки. Вони ознайомилися зі списком необхідних речей для тривожної валізки, а також отримали важливі поради щодо поведінки під час виникнення пожежі. 

У другій частині тренінгу працівникам показали, як правильно використовувати протигаз. Вони мали можливість розібрати його та ознайомитися з будовою. Також спеціалісти продемонстрували правильну техніку користування первинними засобами пожежогасіння та вогнегасниками. Усі бажаючі могли попрактикуватися у гасінні уявної пожежі, що стало гарною практикою до отриманих знань.

Всім працівникам дали пам'ятку про порядок дій у разі аварії на Запорізькій АЕС.

«Пожежна безпека та реакція у надзвичайних ситуаціях важливі для збереження життя та здоров'я кожного з нас. Зараз, коли існує потенційна загроза підриву атомної електростанції, це завдання стає надзвичайно критичним, а його виконання вимагає нашої максимальної уваги. Ретельне вивчення та врахування правильної послідовності реагування допомагає діяти ефективно та безпечно», - зауважує начальник служби охорони праці і цивільного захисту АТ «Дніпропетровськгаз» Сергій Круковець. 

Будьте уважними, знаходьтеся завжди на крок попереду загрози та пам'ятайте про безпеку!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook