ГоловнаCуспільство

10 тис. жителів області замовили техобслуговування газових мереж в АТ "Дніпропетровськгаз"

АТ "Дніпропетровськгаз" рекомендує мешканцям регіону систематично проводити технічне обслуговування внутрішніх газових мереж. Це дозволяє споживачам блакитного палива бути впевненими у справності та надійності роботи газових приладів.

За 5 місяців 2023 року 10 тис. споживачів, із них 3,7 тис. фізичних осіб та 6,2 тис. комунально-побутових об’єктів у регіоні, уклали договори з АТ «Дніпропетровськгаз» на проведення ТО газових мереж та приладів. Під час техобслуговування спеціалісти виявили та ліквідували майже 4,6 тис. витоків газу. 

Що таке техобслуговування і навіщо воно потрібне?

Технічне обслуговування – комплекс заходів, спрямованих на перевірку, очищення, регулювання та підтримку оптимальної роботи газових систем. 

Саме під час обстеження фахівці Дніпропетровськгазу проводять контроль технічного стану обладнання, перевіряють систему на можливі витоки газу, проводять очистку, змащування, регулювання та інші дії для правильної та безпечної роботи внутрішніх газових мереж та приладів. 

Замовити послугу технічного обслуговування можна у відділі технічного обслуговування АТ «Дніпропетровськгаз» за місцем проживання або найближчому 104.ua Клієнтському просторі на Дніпропетровщині. Адреси, графік роботи та контактні дані доступні за посиланням https://cutt.ly/Y4uBf0b.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook