ГоловнаCуспільство

Освітня програма для фахівців та організацій, які братимуть участь у відбудові країни: прийом заявок триває

На навчання запрошують підприємців, менеджерів і керівників вітчизняних компаній. Тих, що працюють у сферах архітектури, містопланування, інжинірингу та консалтингу. І які планують ініціювати чи долучатися до міжнародних проєктів з відбудови України. Зі слухачами курсу працюватимуть закордонні експерти. Розкажуть про особливості співпраці з іноземними партнерами. Прийом заявок триває.

Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з естонським Інститутом Маркетингу – Visionest Institute оголосив набір на освітню програму. Вона для фахівців малих і середніх підприємств. Тих, що планують долучитися до міжнародних проєктів з відбудови України. Або ж мають власні ідеї та пропозиції, втілення яких потребує іноземних інвестицій.

Курс триватиме вісім місяців. Проходитиме онлайн. Його учасники дізнаються про особливості співпраці з іноземними партнерами. Проаналізують міжнародний сектор, що долучений до повоєнного відновлення держави. Навчаться долати перешкоди під час входу на світовий ринок. Складуть план продажів, витрат та окупності інвестицій.

Програма передбачає й сесії питань-відповідей з тренерами. Серед них експерти з Естонії, Великобританії, Німеччини та Фінляндії.

Слухачі, котрі успішно пройдуть навчання, отримають міжнародний сертифікат.

Заявки на участь приймаються до 22 серпня. Подати їх можна за посиланням.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook