ГоловнаCуспільство

Автоматична пожежна сигналізація, аварійні виходи, медичний куточок та Wi-Fi: у дитячих садочках Дніпра тривають облаштування укриттів

Ремонт та облаштування. У дитячих садочках Дніпра ведуться роботи. За приклад - дошкільний заклад освіти № 339. Тут ремонтні роботи на фінішній стадії. 

 

«Маємо зауваження - слід трохи підняти труби комунікацій, бо вони можуть заважати переходу дітей до укриття. Зауваження буде передано до технічного відділу і ліквідовано», - зазначила заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарноі політики Ксенія Сушко.

Після укриття будуть укомплектовувати всім необхідним устаткуванням. Встановлено автоматичну пожежну сигналізацію, облаштовано аварійні виходи, медичний куточок, необхідні меблі. Все згідно з державними стандартами. До початку повномасштабного вторгнення садочок відвідувало 115 дітей.

 

«На облік до садочку беремо всіх, хто бажає. Зараховуємо і внутрішньо переміщених осіб. Спілкуємося з батьками, розповідаємо, які роботи ведуться. Як тільки можна буде – відкриємо садочок. Вони всі хочуть у садочок: і дорослі, і діти», - говорить директорка КЗДО №339 ДМР Наталя Камалова.

«Плануємо до кінця року завершити роботи. Можливо, будемо розглядати питання щодо виходу у дитячі садочки поетапно, в залежності від готовності укриттів, але це не кінцеве узгодження. Ми все будемо обговорювати з батьками», - резюмувала заступниця міського голови з питань діяльності виконавчих органів, директорка департаменту гуманітарноі політики Ксенія Сушко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook