ГоловнаCуспільство

Понад 2 600 дітлахів відвідали літні майданчики у Дніпрі

У Дніпрі підбили підсумки роботи літніх майданчиків. Вони цьогоріч прийняли 2 679 дітлахів. З них 379 – ВПО. Програма адаптована до сьогоднішніх реалій – акцент на безпеці та національно-патріотичному вихованні. Під час фінальної п’ятої зміни діти провели патріотичні флешмоби та акцію «Дніпро єднає Україну». Про це повідомили у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Щодня готувались заняття, які передбачали спілкування дітей з представниками ДСНС, поліції та кінологами. На цих майданчиках ми через ігри знайомимо дітей з усім українським. Дітлахи робили обереги для наших захисників. Майданчики дитячо-юнацького центру «Штурм» працювали на 5 локаціях, в 4 районах Дніпра. Усі вони мають поруч укриття. Діти проходили інструктаж з техніки безпеки, їм розповідали порядок дій під час повітряної тривоги, як організовано прямувати до укриття», – розповіла Дар'я Біла, директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР.

На літніх майданчиках діти займаються спортом, беруть участь у патріотичних акціях, танцювальних флешмобах та майстер-класах. Кожен знайде собі щось до душі. Наприклад Леву, одному з відвідувачів літнього майданчика, сподобалась вся програма, але найбільше він радий, що знайшов багато нових друзів: «Був спортивний день, нормативи, естафета. Нещодавно робили казку «Колобок», я грав вовка. Було дуже цікаво, сподобалось, що всі люб’язні, багато друзів, є з ким поспілкуватись».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook