ГоловнаCуспільство

«Необхідна техніка для Збройних Сил»: військові показали нову партію устаткування від Дніпра

Дніпро продовжує забезпечувати українських оборонців на передовій технікою та устаткуванням. Напередодні Дня Незалежності України місто доправляє військовим різних частин та бригад низку вартісної техніки. Так у нинішній партії для бійців — десять комплектів дронів із тепловізорами та ще десять ручних монокулярних тепловізорів, ретранслятори, чотири десятки зарядних станцій і чверть сотні наборів рацій. А також — низка комп’ютерного приладдя, яке постійно замовляють оборонці. 

«Ми не словом, а ділом допомагаємо оборонцям. Знов і знов передаєм обладнання. Ми розуміємо плани ворога на відзначення великих українських свят. Тож давайте будемо всі обережними. І не будемо забувати допомагати нашим Збройним Силам, бо тільки в єдності наша Перемога», — сказав Борис Філатов. 

Не втрачати пильності у прийдешні дні радить і військовий Олексій. Він наполягає уникати великих скупчень людей та реагувати на сигнали повітряної тривоги. Зі свого боку українські оборонці на передовій робитимуть все, аби порушити ворожі плани та далі крок за кроком наближати Українську Перемогу. 

«Місто закуповує дійсно ту техніку, яка необхідна для Збройних Сил. Саме ті параметри та характеристики, потрібні для вирішення завдань. Усі вони виконуються, і устаткування таке, як треба», — каже оборонець Олексій.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook