ГоловнаCуспільство

Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» надає комплексні послуги по заміні газового обладнання

Чи знали Ви, що застаріле газове обладнання споживає на 30% більше газу, ніж сучасне? Питання збільшення енергоефективності домоволодінь дуже гостро стоїть перед споживачами газу напередодні нового опалювального сезону. Саме тому фахівці Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» пропонують комплексні пропозиції по заміні застарілих газових приладів на нові та сучасні.

Міжопалювальний період - це найкращий час для заміни старих газових приладів. Саме зараз у Вас є можливість скористатися сервісом від Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» та замінити застарілі газові прилади на нові та енергоефективні.

Компанія пропонує:

  1. Комплексна послуга по заміні опалювального газового котла;
  2. Комплексна послуга по заміні проточного газового водонагрівача (газової колонки);
  3. Комплексна послуга по заміні газової плити.

Для того, щоб скористатися зазначеними послугами, достатньо звернутися до Центрів обслуговування клієнтів Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» та підписати договір на проведення реконструкції/заміни відповідного газового обладнання.

Замовивши комлексну послугу по заміні газових приладів, Ви гарантовано отримаєте:

  • фаховий підбір газового обладнання точно під технічні характеристики Вашого домоволодіння;
  • супровід персонального менеджера - Вам не треба координувати кожний етап робіт, адже послуга надається комплексно під наглядом фахівців Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ»;
  • демонтаж старого та встановлення нового обладнання;
  • оформлення обладнання з пакетом усіх необхідних документів;
  • виготовлення ескізного проекту (за необхідності);
  • заміна кранів та комплектуючих входить у вартість робіт - жодних додаткових витрат в процесі надання послуги;
  • підключення та налаштування роботи обладнання - фахівці не просто здійснюють демонтаж і монтаж обладнання, а й тестують систему перед пуском газу;
  • офіційна гарантія та сервіс.

Замовити послугу по заміні газових приладів можна у Центрах обслуговування клієнтів на вул. Виконкомівській, 34 або на просп. Слобожанському, 96-А.

Зверніть увагу: замінювати чи встановлювати газове обладнання можуть тільки сертифіковані фахівці з відповідними дозволами та ліцензіями. Самовільне втручання у систему газопостачання призводить до порушення роботи обладнання та виникнення аварійних ситуацій.

Не слід нехтувати власною безпекою - купуйте газове обладнання та замовляйте його встановлення у фахівців Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» через Центри обслуговування клієнтів. Якісне виконання та професійний підхід гарантовані!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook