ГоловнаCуспільство

Фахівці Нікопольського відділення Дніпропетровськгазу замінили ще два шафових газорегуляторних пунктів в області

Газовики Дніпропетровської області активно готуються до опалювального сезону: проводять перевірки, ремонт та модернізацію газорозподільної системи Дніпропетровщини задля стабільного та безпечного розподілу газу клієнтам АТ «Дніпропетровськгаз». 

На газових мережах Нікопольщини фахівці Дніпропетровськгазу демонтували старі шафові газорегуляторні пункти та встановили нові ШГРП у двох населених пунктах. Тепер на місці застарілих, які експлуатувалися близько 30 років, працюють сучасні газорегуляторні пункти шафового типу.

Так, у с. Ордовасилівка стоїть ШГРП, що регулює безпечний розподіл газу близько 100 споживачам, а також у с. Новоселівка — для 22 осель приватного сектору.

ШГРП призначені для зниження і підтримки тиску природного газу на заданому рівні, захищають газове обладнання споживачів від коливань тиску в мережах. Фільтри, що встановлені у ШГРП, очищують газ перед його подачею до  будинків клієнтам.

Усі роботи виконуються за рахунок плати за розподіл блакитного палива. Тож АТ «Дніпропетровськгаз» дякує всім клієнтам, які вчасно сплачують рахунки за надані компанією послуги. Своєчасна оплата є запорукою безпеки та комфорту в оселях споживачів.

Оновлення газової системи регіону — одне зі стратегічних та першочергових завдань газорозподільної компанії!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook