ГоловнаCуспільство

Черговий по місту перевірив, як зробили освітлення у парках і скверах Дніпра, укриття в ліцеї

Оновлювати зовнішнє освітлення у парках і скверах, аби там було безпечно для мешканців. На цьому наполягає міський голова Борис Філатов. Адже саме парки та сквери ледь не єдині місця відпочинку. Тридцятого серпня виконувач обов’язків директора департаменту парків та рекреації міської ради Володимир Чорний перевірив виконання доручення мера. Він відвідав низку парків і скверів, де нещодавно зробили нове освітлення. 

«Нові світильники змонтували в Амурському парку та Зеленому Гаю. А у сквері Івана Старова встановили сучасні енергоощадні ліхтарі, які віддають набагато більше світла. Наближається осінньо-зимовий період, а відтак і темнішатиме раніше. Тож із зовнішнім освітленням у парках безпечно і комфортно», – прокоментував Володимир Чорний. 

Головний інженер КП «Міська інфраструктура» Сергій Власенко розповідає: «У сквері Івана Старова, окрім освітлення, встановили ще й паркові лави-гойдалки. Отримуємо від містян безліч позитивних відгуків. Люди дякують за створення комфортних умов, і це приємно». 

Дніпрянка Світлана Іванівна називає сквер Івана Старова парком свого дитинства. «Часто тут і нині гуляю. Ще збереглися дерева з мого дитинства, за ними доглядають. З освітленням, новими лавами тут стало ще гарніше та й, зрозуміло, безпечніше. Не страшно ввечері. За моїми спостереженнями, сюди більше людей стало приходити. Приємно, що паркам, скверам приділяють увагу», – додає пані Світлана. 

Під час інспекційного об’їзду черговий по місту відвідав і укриття Ліцею інформаційних технологій (вул. Є. Коновальця, 6). 

«Тут зроблено все як годиться, ремонт. Є й вентиляція, санвузли, система протипожежної безпеки, вайфай, вода, аварійний вихід тощо. Словом, укриття цілком підготовлене до початку навчального року», – додав Володимир Чорний.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook