ГоловнаCуспільство

Міцна інфраструктура: голова правління АТ «Дніпропетровськгаз» звітував про готовність до опалювального сезону в облраді

Вчора на Дніпропетровщині відбулась робоча нарада з 86 громадами регіону, головами районних рад, депутатами, представниками управлінь обласної ради і департаментів ОВА. Обговорювалися питання щодо організації та підготовки до опалювального сезону в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, забезпечення сталої роботи теплопостачальних підприємств взимку, а також бюджет на наступний рік. 

Про рівень підготовки газорозподільної компанії області до зими та захист критичної інфраструктури від можливих ворожих атак доповів на нараді голова правління АТ «Дніпропетровськгаз» Олег Мельник:

«Аварійний запас матеріалів та обладнання, на випадок невідкладних робіт з відновлення об’єктів ГРМ після обстрілів та руйнувань в осінньо-зимовий період, поповнено на 100%. Бригадами АДС у посиленому режимі, разом із ремонтними бригадами, виконуються відновлювальні роботи на газопроводах і спорудах після ворожих обстрілів та здійснюється вся необхідна робота для забезпечення стабільного розподілу газу мешканцям регіону».

Незважаючи на труднощі і перешкоди діяльності підприємства в умовах воєнного стану, АТ «Дніпропетровськгаз» повністю підготовлено до опалювального сезону. Газовики регіону на варті безпеки споживачів. 

Разом до перемоги!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook