ГоловнаCуспільство

Дніпропетровськгаз модернізує газові мережі: у Синельниківському районі з’явився новий КБРТ

На заміну застарілому обладнанню фахівці Дніпропетровськгазу щороку встановлюють нове газове устаткування, для стабільного та безаварійного розподілу газу. 

Так, нещодавно спеціалісти Павлоградського відділення компанії провели заміну старого шафового газорегуляторного пункту (ШГРП), який експлуатувався 25 років, на новий комбінований будинковий регулятор тиску (КБРТ) у Синельниківському районі. Відтак, нове устаткування регулює тиск блакитного палива для приватних домоволодінь у с. Калинівка. 

Сучасні КБРТ з італійськими комплектуючими більш надійні — мають три ступені захисту від підвищення тиску в мережі.Переваги новітнього устаткування:

► європейські регулятори в обладнанні якісні та надійні; 

► запобігають втратам газу, відповідно, економлять енергетичний ресурс; 

► захищають побутові газові прилади споживачів від коливань тиску.

Газорозподільна компанія області продовжує критично важливі заходи з модернізації мереж Дніпропетровщини. Роботи виконуються за рахунок коштів, які споживачі газу сплачують за доставку блакитного палива. Тож компанія закликає всіх клієнтів сплачувати послуги, які надає АТ «Дніпропетровськгаз», аби забезпечити фінансовий ресурс для утримання газових мереж у належному стані. 

АТ «Дніпропетровськгаз» гарантують безпеку споживачам!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook