ГоловнаCуспільство

Співробітники Служби безпеки України у Дніпрі викрили на хабарництві начальника одного з відділів Держспоживслужби в області

СБУ разом із Національною поліцією та під процесуальним керівництвом прокуратури, успішно розкрила схему хабарництва серед посадовців Держспоживслужби у Дніпрі. Про це повідомили у прес-службі СБУ.

За даними слідства, начальник одного з відділів Держспоживслужби у Дніпрі вимагав хабар від підприємця, який переїхав у регіон після російського вторгнення на Луганщині та розпочав аграрний бізнес у Дніпрі. Підприємець намагався отримати необхідну документацію для оптового продажу агрохімікатів та добрив, але натрапив на нечесного посадовця. Начальник відділу за хабар «гарантував» підприємцю «прискорений» процес оформлення відповідної документації.

Співробітники СБУ затримали посадовця на робочому місці під час отримання хабара. Наразі в рамках кримінального провадження йому повідомлено про підозру за ч.3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, а суд вирішив обрати запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook