ГоловнаCуспільство

Ліквідація негоди: ДТЕК повернув світло для 91 тисячі клієнтів в 292 населених пунктах Дніпропетровщини

Ліквідація негоди: ДТЕК повернув світло для 91 тисячі клієнтів в 292 населених пунктах Дніпропетровщини

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі завершують ліквідацію наслідків негоди. З вечора неділі до ранку вівторка аварійним бригадам вдалося повернути електропостачання понад 91 тисячі родин в 292 населених пунктах Дніпропетровщини. Відновлювальні роботи завершені й енергетики усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Ввечері 19 листопада внаслідок снігопаду та поривів шквального вітру на Дніпропетровщині сталися масові обриви електроліній. Без світла залишилися десятки тисяч осель. Найбільш постраждали від негоди Дніпровський, Кам’янський, Синельниківський та Новомосковський райони.

Для оперативної ліквідації аварій було задіяно 59 бригад ДТЕК Дніпровські електромережі. Вони працювали цілодобово, щоб якнайшвидше подати напругу в мережу. На ранок понеділка енергетикам вдалося відновити електропостачання для 63 тисяч клієнтів. А за наступну добу – повернути світло ще у 28 тисяч осель регіону.

Енергетики відновили роботу 1,1 тисячі трансформаторних підстанцій та понад 100 електроліній високої та середньої напруги. Світло повернули у 292 населені пункти, що були знеструмлені повністю або частково.

Наразі основні відновлювальні роботи завершені. Енергетики усувають точкові аварії на мережах 0,4 кВ.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook