ГоловнаCуспільство

На прохання дніпрян встановили світлофорний об’єкт: де саме

Для безпеки пішоходів та водіїв. У Дніпрі за зверненнями мешканців улаштували новий світлофорний об’єкт на перехресті вулиць Титова та Янгеля. Це другий такий об'єкт, який встановили з нуля у 2023 році.

«Тут дуже жвавий рух, до того ж патрульна поліція визначила це перехрестя як місце концентрації ДТП, рекомендувала встановити світлофор для зниження аварійності. Тому тут змонтували: 6 транспортних та 6 пішохідних світлофорів. Вони всі світлодіодні. Установили 6 LED-світильників для освітлення переходів у темну пору. Для безбар’єрності улаштували пандуси та тактильну плитку в зонах підходу до пішохідного переходу», – показав директор КП «Транспортна інфраструктура міста» ДМР Дмитро Герасимов.

Дніпрянин Олександр розповідає, що через жвавий рух тут часто були аварії: «Це дуже добре, що встановили світлофор, бо тут часто водії не помічають пішоходів. Особисто я довго чекаю, поки потік авто зменшиться, щоб мене побачили, й тільки потім переходжу».

«Зі світлофором на цьому перехресті нам, пішоходам, буде безпечніше. У мене є діти, я завжди хвилювалась, як вони переходитимуть дорогу саме через це перехрестя. А зараз вже буду спокійна!» – підсумувала місцева мешканка Олена.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook