ГоловнаCуспільство

Ліквідація негоди на Дніпропетровщині: енергетики ДТЕК відновили світло ще для 10 тисяч родин

Ліквідація негоди на Дніпропетровщині: енергетики ДТЕК відновили світло ще для 10 тисяч родин

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують усувати аварійні відключення світла, що сталися внаслідок негоди на Дніпропетровщині. За добу відновили електропостачання ще майже для 10 тисяч родин. Без світла наразі – понад 6 тисяч осель. Мобілізовані всі сили та спецтехніка, щоб у максимально стислі терміни відновлювати електропостачання. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

Вже шосту добу енергетики борються з негодою, яка продовжує вирувати на Дніпропетровщині. Не зважаючи на складні погодні умови, за минулу добу фахівцям ДТЕК Дніпровські електромережі вдалосяповернути світло ще у 10 тисяч осель. Всього з початку негоди 8 грудня енергетики відновили електропостачання для  36 тисяч родин.   

Станом на ранок середи без світла лишається понад 6 тисяч родин у 45 населених пунктах у східних районах області, які найбільше постраждали від негоди. Найбільш складна ситуація  у Покровській та Межівській громаді.

Енергетики докладають усіх зусиль, щоб якнайшвидше подати напругу в мережу.  До ліквідації аварій залучено понад 100 фахівців та 40 одиниць техніки. 

Зараз фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі працюють над відновленням ще 30 електроліній та 136 трансформаторних підстанцій. Ліквідаційні роботи продовжуються.

Нагадаємо: складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 
Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook