ГоловнаCуспільство

Підготовка до наступного опалювального сезону: у Дніпрі почали відновлювати ізоляцію на трубах

У Дніпрі стартували роботи із заміни ізоляції на трубах. Це дозволить запобігти втраті тепла наступного опалювального сезону. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

«Такі роботи проводять щороку, адже утеплення труб — один із найважливіших аспектів енергозбереження у сучасному світі. Роботи ведуться планово на підставі звернень містян, що надходять до підприємства, контакт-центру та Громадської ради. Нове покриття ізоляційного шару більш стійке, вогнетривке та довговічніше. Мінеральна вата нового покоління має більш щільну структуру. Утім, на жаль, це не означає, що його неможливо пошкодити навмисно. Це нерідко роблять вандали», — зазначив Володимир Білан, заступник директора КП «Теплоенерго».

Роботи зараз ведуться по всьому місту. Сприятливі погодні умови дозволяють проводити їх швидко.

«До наступного опалювального сезону ми плануємо замінити покриття на проблемних ділянках. Наприклад, по вулиці Космодромній, де зараз ведуться роботи, покриття було вже застарілим і потребувало заміни. Тож дуже добре, що його замінюють і підготовка до наступного опалювального сезону вже стартувала», — прокоментувала Інна Лазерева, майстриня дільниці КП «Теплоенерго».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook