ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині створюють обласний центр молодіжної роботи

На Дніпропетровщині створюють центр молодіжної роботи, утвердження української національної та громадянської ідентичності. Там навчатимуть хлопців та дівчат, як допомогти розвитку громади та реалізувати свої ідеї. Про це повідомили під час брифінгу в обласній військовій адміністрації.

«Центр об’єднає дві невід’ємні складові. Розвиток молодіжних ініціатив та утвердження української національної та громадської ідентичності. Ми хочемо навчати наших хлопців і дівчат. Організовувати різні заходи, лекції, тренінги. Аби вони могли надалі реалізувати свої ідеї та співпрацювати з громадами. А ще – популяризували усе українське», – розповіла в.о директора центру Оксана Рудковська.

На базі хабу можна буде опановувати корисні практики. Серед них – медіаграмотність та ораторське мистецтво. Вже запланували провести першу розважально-патріотичну гру «Розумна Україна». Вона пройде у вигляді інтерактивної гри. Бажаючих запрошують реєструватися.

«Наш заклад перебуває на стадії реєстрації та пошуку приміщення. Також ми зараз запрошуємо до співпраці міжнародних партнерів та організації. Впевнена що люди, які турбуються про нашу молодь, долучаться до проєкту», – зазначає Оксана Рудковська.

Можна долучитися та взяти участь у розробці логотипа.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook