ГоловнаCуспільство

Оновлення теплових камер та мереж опалення у Дніпрі — КП «Теплоенерго» почало підготовку до наступного опалювального сезону

Щойно у Дніпрі завершився опалювальний сезон, працівники КП «Теплоенерго»  розпочали підготовку до наступного. Крім ремонту котельного обладнання, замінюють пошкоджені люки, проводять реконструкції теплових камер. Про це повідомляють у прес-службі Дніпровської міської ради.

Поміж іншого до КП «Теплоенерго» звернулись дорожні бригади міста з проханням провести заниження теплової камери на розі просп. П. Калнишевського - вул. Б. Хмельницького, 25 для подальшого облаштування там тротуару.

При обстеженні об’єкта вирішили замінити 30 метрів трубопроводу опалення і провести заглиблення нової траси.

«Торік разом з дорожниками також відпрацьовували комплексно по деяких локаціях, де була технічна можливість та нагальна необхідність. Наприклад, на просп. Героїв, 3 перед облаштуванням паркувальних кишень ми обстежували наші мережі, проводили реконструкцію і потім працювали дорожники. Такий підхід правильний, адже взимку у разі аварії  нам би не довелось порушувати нове асфальтне покриття. На вул. Б. Хмельницького, 25 ситуація інша – була занадто висока камера, де прокладено магістраль. Не завжди є технічна можливість провести заниження, але тут ми спільно дійшли згоди і знайшли оптимальний варіант разом з дорожньою службою», — розповів заступник директора з виробництва КП «Теплоенерго» Володимир Білан.

У подальшому це дасть змогу дорожнім службам облаштувати тротуар з дотриманням умов безбар’єрності.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook