ГоловнаCуспільство

Контролери Дніпропетровської філії «Газмережі» щодня фіксують близько 3 тис. показань газових лічильників

Понад 3,5 тис. газовиків 24/7 дбають про безперебійний та безаварійний розподіл природного газу споживачам області. У Дніпропетровській філії «Газмережі» працюють фахівці різноманітного спрямування, кожен з них відіграє важливу роль. Одні з таких – контролери. Незалежно від погодних умов чи пори року, 122 спеціалісти сумлінно виконують свою роботу, обходячи до 3 тис. домогосподарств на день. Вони знімають контрольні показання газового лічильника для правильного обліку спожитого газу.

Для чого контролерам потрібні фото газового лічильника?

Це необхідно для уникнення будь-яких розбіжностей зі споживачем та відображення фактичних даних в особових рахунках клієнтів.

Щодня система автоматично визначає, які лічильники необхідно перевірити. Контроль може залежати від таких факторів, як тривала відсутність фактичних показань, заявочні перевірки тощо.

Зазвичай один контролер знімає близько 25 показань лічильників на день, а вся процедура звірки обсягів спожитого блакитного палива займає лічені хвилини.

Дніпропетровська філія «Газмережі» переконливо просить не перешкоджати роботі контролерів. У разі візиту спеціаліста споживачу варто надати дозвіл працівникам компанії на проведення перевірки газового лічильника, адже від цього залежить точність ведення обліку газу.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook