ГоловнаКультура

У Дніпрі відбудеться черговий етап проєкту #ART_наступ – книжкова толока

30 липня об 11:00 відбудеться черговий етап великого проєкту #ART_наступ. Але цього разу будуть не тільки творчі роботи, а й книжкова толока. Кожен матиме можливість придбати за символічною ціною книги, що належали до фондів міських бібліотек. Про це повідомляють у Дніпровській міській раді.

«Загалом буде представлено понад 6 000 книг різної тематики в одному місці. Книжкова толока відбудеться просто неба у парку Шевченка. Традиційно книгу можна придбати за донат. Усі кошти збираються на потреби військових України до скриньки БО БФ «Фонд оборони країни», – зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Директорка КЗК «Дніпровські міські публічні бібліотеки» ДМР Юлія Бардукова також зазначила: «Книжкова толока приходитиме під гаслом «На толоку завітай – ЗСУ допомагай!».

Працюватимуть три зони: дитяча, доросла і зона продажу літератури. Запросили дитячу авторку Еліну Заржицьку, а Олег Гавриш презентує свою книгу. Працюватиме відкритий мікрофон «Передай привіт на фронт», проходитимуть майстер-класи».

Окрім того, традиційно на вулиці Яворницького (напроти центрального входу у парк Шевченка) з 13:00 стартує вернісаж-продаж картин та виробів декоративно-ужиткового мистецтва від творців Дніпра.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook