ГоловнаCуспільство

2 тисячі новорічних подарунків для дітвори Західного Донбасу від ДТЕК

Шахтарі ДТЕК Павлоградвугілля привітали з наступаючими новорічними та різдвяними святами дітей Західного Донбасу, які потребують особливої турботи й уваги.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Майже 2 тисячі подарункових наборів від ДТЕК отримали малюки, вихованці дитячих будинків сімейного типу, інклюзивно-ресурсних та навчально-реабілітаційних центрів, спеціальних інтернатів, товариств інвалідів, діти воїнів АТО в Павлограді, Тернівці, Першотравенську і в селах об'єднаних територіальних громад Павлоградщини та Петропавлівщини.

«У цьому році ми отримали від шахтарів дуже цікаві подарунки. Це не тільки смачні цукерки, але і 3D-сюрпризи. За допомогою спеціального додатку, святкова упаковка подарунків «оживає» - з'являються новорічні герої. Це дуже незвично та цікаво, нам сподобалося», - розповіла вихованка Павлоградської гімназії з інтернатним відділенням Аріна Індюкова.

ДТЕК Павлоградвугілля, як надійний партнер суспільства, з 2008 року щорічно дарує солодкі подарунки дітям регіону. І в цьому році, незважаючи на кризу в енергетиці, шахтарі подбали, щоб діти, які опинились в складних життєвих умовах не залишилася без новорічного настрою.

«ДТЕК - соціально відповідальний бізнес, тому ми підтримуємо добрі традиції. Цього року пандемія внесла свої корективи в новорічні привітання для дітвори. Наші хлопці з Молодіжного руху не мали можливості, як зазвичай, провести для маленьких вихованців установ казкові вистави. Але ми не відмовилися від поздоровлень і передавали наші подарунки з дотриманням всіх карантинних обмежень. Адже ми віримо, що позитивний настрій і віра в диво допомагають і дітям, і дорослим впоратися з негараздами», - зазначив генеральний директор ДТЕК Павлоградвугілля Сергій Воронін.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook